Contact & kennismaking

Achter Wondrous Weddings & Events sta ik,  Stefanie Van den Eynde. Ik ben een ambitieus, optimistisch en energiek persoon. Daarnaast bezit ik een goede dosis doorzettingsvermogen om van elke gebeurtenis een spetterend feest te maken. Mits een goede voorbereiding bied ik jullie een zorgeloze dag.  Als wedding- en eventplanner zorg ik ervoor dat jullie droomevenement werkelijkheid wordt zodat er nog jaren zal over nagepraat worden. Mijn focus ligt op het toveren van een glimlach op ieders gezicht. Wondrous Weddings & Events is ontstaan vanwege mijn passie voor het organiseren en plannen van evenementen en reizen. Wondrous Weddings & Events is jouw oplossing voor elke familiale gebeurtenis of iedere feestelijke gelegenheid. 

Wil je graag een kennismakingsgesprek met mij inplannen om elkaar beter te leren kennen en voor extra informatie? Dat kan!

Vanaf 2 april tot en met 18 juni 2021 zal Wondrous Weddings & Events worden versterkt door Anne-Sophie Halsberghe. Zij studeert aan Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen en loopt bij ons een stage.

Stefanie Van den Eynde - Wondrous Weddings & Events

wondrousweddings.events@gmail.com

0489/42.01.79

Ook via sociale media zijn wij vlot bereikbaar:

Kennismakingsgesprekken worden online gehouden. Nadat jullie een datum en tijdstip hebben gekozen, ontvangen jullie van ons een link.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now