top of page
ByAnneliesBoeykens-23.jpg
ByAnneliesBoeykens-23.jpg

Mommy & Me Sessions

Mama's die al jaren mama zijn, mama's in wording, papa's die zowel papa als mama zijn... ze verdienen het allemaal om in de bloemetjes gezet te worden. En daar zorgen wij met veel plezier voor.

 

Op zondag 8 mei 2022 organiseren Wondrous Weddings Events en Annelies Boeykens naar aanleiding van Moederdag een shootdag in het hartje van de kempen (Herselt). Verras je mama('s) met deze ervaring en kies ervoor om samen jullie vriendschap en liefde op de gevoelige plaat vast te leggen.

ByAnneliesBoeykens-32.jpg

Mommy & Me Sessions

Boek hieronder jouw plekje voor de Mommy & Me Sessions

PS: Op de bevestigingspagina, druk je op 'Bevestig jouw tijdslot door het bedrag te betalen'

IMG_7773.jpg

Wat mag je verwachten?

De unieke setting van De Seir zal als locatie dienen, onder handen genomen en gestyled door Stefanie van Wondrous Wedding Events. Op locatie worden er 3 verschillende settings voorzien, per sessie kan je zelf kiezen hoeveel en welke settings je graag gebruikt. Bovendien zal er ook een client closet aanwezig zijn én krijgen jullie nog een leuke verrassing mee naar huis. Kortom: met deze Mommy & Me sessions bieden we jullie graag een totaalervaring aan.

Graag meer informatie hierover? Download hieronder de brochure

Heb je nog vragen over de Mommy & Me Sessions van zondag 8 mei 2022? Stuur ons dan zeker en vast een mailtje. Dit kan naar wondrousweddings.events@gmail.com of contact@anneliesboeykens.com 

bottom of page