Online evenement: Wedding Challenge

Wondrous Weddings & Events organiseert op 4,5 en 6 juni 2021 een online evenement. Het online evenement staat in het teken van een challenge. Een challenge om op 1 dag +/- 50% van jullie huwelijk te hebben gepland.

Wat mogen jullie verwachten? 

Door middel van verschillende gesprekken met huwelijksleveranciers gaan jullie op deze dagen de, voor jullie, nodige huwelijksleveranciers vastleggen. 

Naast het vastleggen van de huwelijksleveranciers, zijn er ook algemene sessies. Tijdens deze algemene sessies gaan we samen al jullie (op voorhand doorgestuurde vragen) beantwoorden en gaan we hier dieper op ingaan om jullie te ondersteunen en verder te helpen. 

Wanneer?

4,5 of 6 juni 2021. Jullie kiezen zelf de datum die het beste uitkomt voor jullie. Het ticket is geldig voor 3 dagen. Jullie kunnen de challenge dus aangaan op 1 dag of 2 of 3 dagen. 

Timing?

Jullie kiezen verschillende timeslots met verschillende huwelijksleveranciers. Daarnaast kunnen jullie, jullie ook inschrijven voor algemene sessies rond de planning van een trouw.

Kostprijs?

Final sale van dinsdag 25 mei tot en met dinsdag 1 juni: 

34,99 euro inclusief gratis inclusief gratis basic goodiebag met leuke gadgets en korting bij verschillende huwelijksleveranciers. Final-sale sluit sowieso vanaf 10 inschrijvingen.

1 ticket per koppel

Interesse als huwelijksleverancier?

Stuur ons een mailtje naar wondrousweddings.events@gmail.com. 

WEDDING CHALLENGE-2.png

De leveranciers die deelnemen aan de Wedding Challenge zijn:

 

  • Graphic Design & lasercutting: Studio Kiki

  • Storyteller/Ceremoniespreker: Fairytale Moments

  • Wedding Styling, ceremoniemeester & wedding planning: Wondrous Weddings & Events 

  • Make-up & Hair Styliste: Céline Maes