top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWondrous Weddings & Event

5 ideeën om bruidsmeisjes- of jonkers te vragen

Zijn jullie van plan om voor bruidsmeisjes- of jonkers te gaan? Super leuk! Wij hebben voor jullie een aantal leuke ideetjes om op een originele manier jullie beste vriend(inn)en of familie de vraag te stellen.

1. Gepersonaliseerd flesje wijn

Houden jullie het graag wel eens gezellig met een flesje wijn? Waarom dan niet een gepersonaliseerde fles wijn cadeau doen? Op de etiket plaats je dan de big question. En nadien hebben jullie er nog iets leuks aan nl. een lekker flesje wijn voor een gezellige avond.


2. Dinner date

Yes! Nodig iedereen uit voor een etentje bij jullie thuis of op restaurant. Zelf al kiezen jullie voor pizza, na het stellen van de vraag kan de avond niet meer stuk!


3. Ballonnen

Verras jouw vriend(in) met ballonnen en vraag hen de ballonnen te doorprikken. In één van de ballonnen zit dan de grote vraag en de andere ballonnen kan je met confetti, snoepjes of andere zaken vullen. Plezier gegarandeerd!


4. Een goodie box

Een doosje vol leuke en essentiële zaken waarvan jouw vriend(in) fan is? Super leuk, toch? Vul de goodie box met allerlei verwen zaken en voeg er een mooie kaart aan toe met de vraag of ze/hij jou bruidsmeisje- of jonker wil worden.


5. Gepersonaliseerde puzzel

Heb jij een vriend(in) die houdt van wat denkwerk? Waarom dan geen gepersonaliseerde puzzel ontwerpen? Neem er eentje met een leuke foto van jullie twee en plaats op de puzzel de vraag of ze/hij jou bruidsmeisje- of jonker wil worden.Stonden er leuke ideetjes tussen? Of hebben jullie de bruidsmeisjes-en/of jonkers al gevraagd? Hoe hebben jullie dat gedaan? Laat het ons hieronder in de opmerkingen weten.Lots of love

Anne-Sophie

Stagiaire bij Wondrous Weddings & Events


33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page