Frequently asked questions

Wij krijgen vaak verschillende vragen over verschillende zaken. Vandaar deze FAQ. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Aarzel dan zeker en vast niet om ons een berichtje te sturen!

Wat is het verschil tussen een ceremoniemeester en een wedding planner?

Een wedding planner regelt jullie trouw van A tot Z. Een ceremoniemeester coördineert enkel jullie trouw op de dag zelf. Jullie staan dus zelf in voor de planning, maar op de dag van de trouw kunnen jullie zorgeloos genieten van  jullie trouw doordat de ceremoniemeester alles in goede banen leidt.

Het verschil is dus dat de ceremoniemeester niet alles zal regelen en doen terwijl de wedding planner dit wel doet. 

Meer informatie over de inhoud van de verschillende pakketten kan je terugvinden op de volgende link.

In welke regio's zijn jullie actief?

Wij zijn actief in België en Nederland. Maar stel je komt uit Frankrijk en wil graag ons als wedding planner nemen dan zeggen wij hier zeker en vast geen neen op. 

 

Voor destination weddings verplaatsen wij ons over heel de wereld. 

Ik plan liever alles zelf, heb ik dan een wedding planner nodig?

Ben je liever zelf bezig met de planning van jullie trouw, dan is een wedding planner die alles van A tot Z regelt een overbodige luxe voor jullie. Wat wel interessant kan zijn voor jullie is een ceremoniemeester die dag van jullie trouw in goede banen leidt zodanig dat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie trouw. 

Stel dat je een echte planner bent, maar geen tijd hebt, dan is het wel verstanding om een wedding planner te overwegen. 

Wij bieden verschillende pakketten aan en ook pakketten op maat. Neem gerust eens een kijkje op de volgende link

Zijn jullie kennismakingsgesprekken gratis?

Yes! Onze kennismakingsgesprekken zijn altijd gratis voor iedereen die graag wil kennismaken met ons, maar ook graag wat meer informatie heeft over onze werkwijze, het aanbod en hoe wij jullie kunnen helpen/ van dienst zijn voor jullie trouw of evenement. 

Boek via deze link een kennismakingsgesprek in.