top of page

Stage

Wondrous Weddings & Events werkt graag samen met stagiaires en staat hier ook voor open. Ben jij dus op zoek naar een stageplaats in de marketing of evenementen sector? Stuur ons dan zeker en vast een mailtje.

 

Wat moet er allemaal in jouw mailtje staan:

- Duur & periode van de stage

- CV

- Motivatiebrief alsook waarom je graag bij Wondrous Weddings & Events zou werken

Wij hebben nog beschikbare stageplaatsen voor:

- Najaar 2023 (plaats voor 1 stagiaire)

Wie is jou al voorgegaan? 

Styled shoot 24 augustus 2021_011.jpg

Anne-Sophie Halsberghe
Stagiaire van 2 april 2021-30 juni 2021

"Voor mijn opleiding cateringmanagement mochten wij zelf onze stageplaats kiezen. Mijn keuze was heel makkelijk gemaakt, namelijk een stage in eventsector.
Ik was al een tijdje geboeid door deze sector. Ik was benieuwd over hoe je een event tot in de puntjes kan organiseren, maar ook was ik benieuwd naar de marketing, kostenplaatjes,...

Hierbij stootte ik per toeval op de website van de Stefanie van Wondrous Weddings & Events.  Mijn keuze was snel gemaakt;  hier zal ik mijn stage starten. 2 dagen nadien had ik dan ook gesprek met Stefanie.  Tijdens dit gesprek heeft ze mij al haar activiteiten tot in de puntjes uitgelegd, samen met haar verwachtingen van mij als stagiaire. In dit gesprek waren wij samen overeengekomen dat ik mijn stage bij haar mocht starten op 2 april, naarmate deze dag naderde werd alles alleen maar spannender. Eenmaal die dag was aangebroken stortte ik mij meteen op mijn werk: sociale media post inplannen, moodboards maken, leveranciers opzoeken en contacteren, ik mocht zelfs eigen ideeën uitwerken.

Na 12 weken vol enthousiasme en passie mijn steentje te hebben bijgedragen in deze eenmanszaak is het helaas afgelopen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik veel heb bijgeleerd, zowel over mezelf als over de sector.

Na deze leerrijke stage raad ik iedereen aan om een stage te lopen bij Wondrous Weddings & Events. Jullie zouden verschieten hoeveel jullie nog kunnen bijleren van Stefanie.

 

Ik ben blij dat ik voor een korte tijd deel heb mogen uitmaken van deze kleine, maar hardwerkende eenmanszaak."

bottom of page