top of page
Zoeken
  • anais374

3 leuke DIY ideetjes voor jullie trouwfeest

Bijgewerkt op: 14 apr. 2023

Een trouwfeest kan een van de meest bijzondere en memorabele dagen in jullie leven zijn. Het plannen van zo'n feest kan echter ook behoorlijk stressvol en duur zijn. Gelukkig zijn er tal van DIY-ideeën die jullie kunnen gebruiken om jullie trouwfeest zowel uniek als betaalbaar te maken. Hier zijn enkele ideeën om jullie op weg te helpen.

Foto: Studio LW


Trouwuitnodigingen

Jullie kunnen geld besparen op uitnodigingen door ze zelf te maken. Koop papier in bulk en gebruik sjablonen die jullie online kunnen vinden om de uitnodigingen te ontwerpen.

Er bestaan ook tal van online tools en sjablonen die jullie kunnen helpen bij het ontwerpen van jullie uitnodigingen.

Jullie kunnen ook foto's van jullie als koppel gebruiken om de uitnodigingen persoonlijker te maken.


Huwelijksbedankjes

In plaats van kant-en-klare bedankjes te kopen, kunnen jullie ook jullie eigen DIY bedankjes maken. Denk aan kleine flesjes met bloemzaadjes, een zakje met zelfgemaakte koekjes of zelfs een flesje met zelfgemaakte likeur. Het is een leuke manier om jullie gasten te bedanken voor hun aanwezigheid op jullie grote dag.


Decoratie

Decoraties zijn vaak duur, maar jullie kunnen ook zelf decoraties maken. Maak gebruik van natuurlijke elementen zoals bladeren, bloemen en takken om een ​​mooie tafeldecoratie te maken. Daarnaast is het huren van decoratie ook interessant om kosten te besparen. Ook wij bieden dit aan via Wondrous Event Design.


Het plannen van een trouwfeest kan uitdagend zijn, maar met deze DIY-ideeën kunnen jullie geld besparen en het feest persoonlijk maken. Tik Tok en Pinterest zijn trouwens heel leuke inspiratie bronnen.Veel liefs

Stefanie & AnaïsGraag een kennismakingsgesprek in plannen met ons? Dat kan zeker en vast! Kies eendatum en tijdstip dat voor jullie past via de volgende link.


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentit


bottom of page