top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWondrous Weddings & Event

3 tips om de perfecte babyborrel te organiseren

Eerst en vooral proficiat met jullie kleine wondertje! Een babyborrel om dit te vieren is toch wel een toffe manier en kan zowel voor als na de bevallig gevierd worden. Voordat je aan de planning begint, overweeg dan zeker en vast deze 3 tips om er een perfecte babyborrel van te maken.


Decoratie

De ruimte decoreren voor een babyborrel is heel leuk. Zorg ervoor dat de ruimte functioneel worden ingericht. Ga dus gebruik maken van decoratiemiddelen die de ouders of jullie zelf ook nog kunnen gebruiken voor jullie baby. Wat kan je zoal gebruiken? Denk maar een pampertaart of een pyjama slinger, tutjes, natte doekjes enzovoort.


Verwen de toekomstige mama

Stel dat je een babyborrel voor de bevalling organiseert, dan moet je er toch voor zorgen dat je de toekomstige mama in de watten legt. Het kan zijn dat ze het fysiek moeilijker heeft. Organiseer dus een feestje waar zij ook van kan genieten. Zorg bijvoorbeeld dat er een manicure, pedicure of masseur aanwezig is. Hou je de babyborrel na de bevalling kan je dit nog steeds doen, want een bevalling is vaak heel intensief en vraagt een fysieke inspanning.


Cadeautjes

Zorg ervoor dat je op voorhand een lijstje hebt me allerlei zaken die jullie nog moeten aankopen voor jullie kleine wondertje. Zo zullen de gasten enkel noodzakelijke cadeautjes kopen die jullie zeker en vast nodig hebben. Je kan bijvoorbeeld ook een fotoshoot cadeau geven aan de ouders voor na of voor de bevalling.

Maak er een hele gezellige en fijne babyborrel van om het kleine wondertje te vieren en er een leuke herinnering aan over te houden.

Lots of love

Wondrous Weddings & Events

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page