top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWondrous Weddings & Event

4 leuke tips om iemand te vragen als getuige

Na de verloving is het tijd om een andere grote vraag te stellen nl. de vraag aan de getuigen. Wij hebben voor jullie enkele leuke ideetjes op een rijtje gezet om de getuigen te vragen.

1. Een ketting

Kies voor een simpel en eenvoudige, maar klassevolle ketting. Het is een super leuke én originele manier om iemand te vragen als getuige.

Jullie kunnen de ketting personaliseren met bijvoorbeeld de initialen, maar jullie kunnen het ook simpel houden door een mooie ketting uit te kiezen en die in leuk opbergdoosje te steken.


2. Stel een cadeaupakket samen

Het is altijd leuk om een cadeaupakket cadeau te geven met allerlei leuke spulletjes die jouw (mogelijke) getuige leuk vinden. Geef er een leuke en persoonlijke draai aan door er op een originele manier iets in te verwerken waarop of waarbij jullie de vraag stellen.


3. Ga samen lunchen of uit eten

Stel tijdens een lunch of diner date de grote vraag. Ga samen naar een leuk plekje waar jullie gezellig nog eens met elkaar kunnen praten en waar hij/zij de leuke vraag te horen krijgt.


4. Gin o'clock

Gin lover? Waarom dan geen personaliseerde gin fles laten maken met de vraag op? Plus, kiezen jullie voor een leuke vorm van fles? Dan kunnen ze deze achteraf nog bewaren om hier leuke dingen in te steken zoals bv. een bloemetje. De fles behoort dan tot een deel van hun interieur.Wij zijn benieuwd hoe jullie je getuigen gaan vragen of gevraagd hebben? Tag ons in een bericht op Instagram of Facebook of laat het ons weten door hieronder een comment te plaatsen.


Lots of love


Anne-Sophie

Stagiaire bij Wondrous Weddings & Events40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page