top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWondrous Weddings & Event

4 tips om een DJ te huren voor jullie huwelijk

Entertainment op een huwelijk is een manier om ervoor te zorgen dat jullie gasten een onvergetelijk tijd beleven. Willen jullie als entertainment graag een DJ op jullie huwelijk? Dan hebben wij voor jullie enkele tips opgesomd.

1. De zoektocht

De meest voor de handliggende optie is om te kiezen voor een DJ die gespecialiseerd is in trouwfeesten of die hier al wat ervaring mee heeft gehad. Waarom? Een trouwfeest is meestal een gevarieerd publiek van jong en oud. Door hun ervaring kunnen zij inspelen op dit publiek. Natuurlijk zijn er ook DJs die geschikt zijn voor elk publiek.

Willen jullie graag een DJ die geweldige dansmuziek draait en goede remixes heeft? Ga dan eens horen in plaatselijke clubs, misschien kunnen zij wel iemand aanraden.


2. Luister naar voorbeelden

Hebben jullie een lijstje met enkele DJs? Vraag hen dat ze jullie een voorbeeld video, mixtape of afspeellijst kunnen doorsturen. Zo kunnen jullie eens zien of horen hoe de DJ juist klinkt. Hoe belangrijker de kwaliteit van de muziek voor jullie is, hoe meer jullie moeten zien en horen voordat jullie een beslissing nemen.


3. Manier van werken

Vraag zeker en vast ook eens naar de manier van werken. Enkele handige vragen die jullie kunnen stellen, zijn de volgende:

  • Hoe speel jij in op het publiek?

  • Hoe krijg jij de mensen op de dansvloer?

  • Ga je verzoeken aanvaarden van de gasten?

4. Overhandig enkele playlists

Hebben jullie een DJ gevonden? Super! Overhandig de DJ dan enkele playlists en bespreek deze met de DJ om ervoor te zorgen dat jullie op één lijn zitten. Of, jullie kunnen ook een playlist opstellen met nummers of genres die de DJ absoluut niet mag afspelen, zo komen jullie niet voor verrassingen te staan.Hopelijk hebben deze tips jullie al wat verder geholpen. Heel veel succes toegewenst!Lots of love


Anne-Sophie

Stagiaire bij Wondrous Weddings & Events13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page