top of page
Zoeken
  • anais374

5 tips & tricks bij het organiseren van een gender reveal!

Een gender reveal is een feestelijke gelegenheid om de zwangerschap te vieren. Het organiseren van zo'n feestje kan echter best wat stress opleveren. Om het proces wat gemakkelijker te maken, hebben we hieronder een aantal handige tips en tricks op een rijtje gezet voor het organiseren van een gender reveal.

Foto: Wild & Willow Photography


1. Maak een gastenlijst

Stel een gastenlijst op met de mensen die jullie willen uitnodigen. Kijk zeker na of jullie niemand vergeten. Zorg ervoor dat jullie alle benodigde contactgegevens hebben, zodat jullie iedereen op tijd kunnen uitnodigen.


2. Kies een thema en decoraties

Een thema kan de gender reveal net dat extraatje geven. Denk bijvoorbeeld aan een kleurthema of een specifiek baby-gerelateerd thema of het favoriete dier of de kleur van de aanstaande ouders. Zorg ervoor dat de decoraties passen bij het thema en probeer creatief te zijn zonder al te veel geld uit te geven.


Wij kunnen hier ook perfect bij helpen! We begeleiden jullie doorheen de nodige stappen en komen de op- en afbouw zelfs doen! Of jullie kunnen decoraties huren bij ons en de aankleding zelf verzorgen.


3. Kies het menu

Bedenk welke hapjes en drankjes jullie willen serveren tijdens de gender reveal. Dit kan variëren van zoete hapjes zoals cupcakes en taart tot hartige hapjes zoals wraps en sandwiches. Zorg ook voor voldoende drinken en water om de dorst van de gasten te lessen. Zijn jullie zelf geen keukenprinsen, overweeg dan om een ​​cateringbedrijf te contacteren


4. Entertainment

Bedenk welke activiteiten jullie willen organiseren tijdens de gender reveal. Klassiekers zijn bijvoorbeeld het raden van de naam, geslacht en geboortedatum van de baby, of het maken van babyhapjes. Ook zijn er verschillende spelletjes te bedenken, zoals een quiz over babyweetjes. Zorg ervoor dat jullie alle benodigdheden op tijd in huis hebt, zoals pen en papier of ingrediënten voor de hapjes.


5. Cadeaus en bedankjes

Een gender reveal is ook de gelegenheid om cadeaus te geven aan de aanstaande ouders. Maak een lijstje van de cadeaus die jullie graag zouden willen ontvangen en communiceer dit naar de gasten. Zo voorkom je dubbele cadeaus of cadeaus die niet gewenst zijn.Met deze tips en trucs kunnen jullie een prachtige gender reveal organiseren die iedereen nog lang zal herinneren. Vergeet niet om plezier te hebben en te genieten van het feest!


Veel liefs

Stefanie & AnaïsGraag een kennismakingsgesprek in plannen met ons? Dat kan zeker en vast! Kies een datum en tijdstip dat voor jullie past via de volgende link.6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page