top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWondrous Weddings & Event

Creatieve bloemenalternatieven voor jullie feest

Bloemen zijn een leuke creatieve manier om jullie feest te stylen. Ben je geen fan van bloemen? Dan kunnen de volgende bloemenalternatieven misschien wel iets voor jou zijn.


Gedroogde bloemen

Gedroogde bloemen zijn een prachtig alternatief en het is bovendien ook heel trendy! Hert voordeel van gedroogde bloemen is dat ze het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Goed om te weten dus. 😉 Daarnaast heb je de gedroogde bloemen in alle kleuren, vormen en maten. Wij vinden het alvast een heel leuk alternatief.


Linnen

Wil je wat kleur en stijl creëren? Gebruik dan linnen zoals een tafelloper of servetten in linnen. Belangrijk is om ervoor te zorgen dat ze passen bij jullie thema en kleur. Het is een geweldige manier om jullie thema, stijl en kleur te laten terugkomen in de decoratie.


Kaarsen en kandelaars

Kaarsen geven een echte warme sfeer op het feest. Ze zorgen voor warmte en gezelligheid en dit is iets dat je sowieso moet creëren. Wees er zeker en vast niet te zuinig op. Hoe later het wordt, hoe meer dat de kaarsen zichtbaar gaan zijn en een warme en gezellige sfeer zullen creëren. Je kan de kaarsen en kandelaars ook gebruiken in de kleuren van jullie thema om de stijl mooi door te trekken.


Terrarium

Zijn jullie echte plantenfanaten? Terrariums zijn helemaal in en dus ideaal voor jullie trouwfeest. Je kan ze omhoog hangen, op de tafel plaatsen en eventueel ook meegeven als bedankje aan je gasten. Zeker en vast een leuk alternatief.


Groen

Het toevoegen van groen aan de decoratie zorgt voor een fris gevoel. Je kan dit doen door bijvoorbeeld grassen te gebruiken of weelderige planten of misschien zelfs lianen. De groene elementen zorgen voor een mooi en verfrissend gevoel.


Dit zijn 5 leuke alternatieven die het zeker waard zijn om eens te bekijken. Laat ons gerust weten wat je ervan vindt door ons een mailtje te sturen of te reageren op de blog!

Lots of love

Wondrous Weddings & Events

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page