top of page
Zoeken
  • anais374

5 wedding trends van 2023 en 2024

Bijgewerkt op: 4 apr. 2023

Zijn jullie van plan om te trouwen in 2023 of 2024 en zijn jullie benieuwd naar de nieuwste trends? Wij hebben voor jullie de populairste trends verzameld zodat jullie (nog) wat extra inspiratie kunnen opdoen voor jullie trouwdag. Lees hieronder verder om te ontdekken wat dé trends van 2023 en 2024 zijn!

Foto: Studio LW


1 Een privé dans

Deze dans is steeds populairder aan het worden. Maar, waarom een privé dans? Allereerst geeft een privé dans jou en je partner de kans om echt contact te maken en samen alleen te zijn. Het is een kans om diep adem te halen, elkaar vast te houden en gewoon van elkaars gezelschap te genieten.


De dag gaat zo snel voorbij dat dit het perfecte moment is om alles nog eens echt in je op te nemen voordat de nacht voorbij is.


De privé dans kan voor of na het feest zijn. Voor het feest is dit meerstal wanneer de DJ de muziek aan het testen is en jullie het openingsnummer kunnen testen nog voordat jullie gasten arriveren. Een leuke manier om de zenuwen te laten verdwijnen!


Het is ook een geweldige manier om jullie bruiloft persoonlijker en intiemer te maken, in plaats van een grote, openbare gebeurtenis. Het geeft jullie de kans om jullie liefde en toewijding aan elkaar uit te drukken op een manier die authentiek en betekenisvol aanvoelt.


2 Terracotta kleurenpalet

Something blue, neemt steeds meer zijn plaats in voor Terracotta. Of het nu gaat om bruidskleding of bloemstukken. De zoekresultaten voor een terracotta wedding zijn met 695% gestegen volgens Pinterest.


Voor wie het nog niet weet, een terracotta kleurenpalet is een warm, aards kleurenpalet. Het omvat tinten zoals dieprood, oranje en bruin, en is perfect voor een bruiloft met een herfst- of rustiek thema.


Er zijn zoveel redenen waarom een terracotta kleurenpalet de ideale keuze is voor een bruiloftsthema. Ten eerste is het warm en uitnodigend, het ziet er ook geweldig uit in een natuurlijke omgeving, zoals tuinen of rustieke schuren, en het past goed bij natuurlijke materialen zoals hout, steen en groen.


3 Ballonnen

Ballonnen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden op trouwfeesten. Niet alleen zijn ze een leuke en kleurrijke decoratie, maar ze zijn ook een relatief betaalbare manier om een feestelijke sfeer te creëren. Van opvallende ballonen backdrop tot subtiele tafeldecoraties. Er zijn vele manieren en kleuren om ballonnen toe te passen in het trouwthema. Er zijn ook veel duurzame ballonnen beschikbaar waardoor ze ook een milieuvriendelijke optie zijn.


4 Destination Weddings

Iedereen is weer klaar voor te reizen. We verwachten dat deze trend met de tijd zal blijven groeien. We verwachten dan ook dat meer en meer koppels zich meer op hun gemak voelen bij het reizen. Dit zal de markt voor bruiloften met een bestemming nog meer openstellen, vooral Italië, dat voor veel bruidsparen een topkeuze lijkt te zijn.


Een destination wedding is een unieke ervaring. Een standaard trouwfeest is meestal 1 dag. Met een destination wedding maken vele koppels er een weekend van of meerdaagse.


5 Trouwjurken in 80's stijl

De comeback van de jaren 80! Deze stijl wordt gekenmerkt door volumineuze mouwen, grote strikken en uitgebreide kantdetails. Bruiden kiezen voor deze stijl om een vleugje nostalgie toe te voegen aan hun moderne trouw.

Het is een geweldige manier om een persoonlijk tintje toe te voegen aan de trouwdag. De stijl uit de jaren 80 biedt een breed assortiment aan opties voor de moderne bruid.Of jullie nu in 2023 of 2024 gaan trouwen of gewoon op zoek zijn naar wat inspiratie voor jullie trouwfeest de trends voor 2023 en 2024 bieden veelbelovende mogelijkheden! Onthoud dat jullie huwelijk uniek en persoonlijk moet zijn, dus gebruik deze trends als richtlijnen en laat vooral jullie eigen creativiteit schitteren.Veel liefs

Stefanie & AnaïsGraag een kennismakingsgesprek in plannen met ons? Dat kan zeker en vast! Kies eendatum en tijdstip dat voor jullie past via de volgende link.17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page