top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWondrous Weddings & Event

Een formele bruiloft met levendige kleuren: het kan!

Soms krijg ik de vraag of het mogelijk is om een formele bruiloft te organiseren met veel kleur. Mijn antwoord is altijd: JA! Het is zeker mogelijk om een kleurrijk palet te integreren zonder afbreuk te doen aan de formele sfeer van jullie grote dag. Hieronder staan enkele suggesties en tips om een formele en kleurrijke bruiloft te realiseren.

Fotograaf: Speaking through Silence


1. Kies een gedurfd kleurenpalet

Begin met het kiezen van een kleurenpalet dat jullie stijl en persoonlijkheid weerspiegelt, maar toch een formele uitstraling behoudt. Overweeg gedurfde en elegante kleuren zoals juweeltinten (diepblauw, smaragdgroen, rijk paars), metallics (goud, zilver, koper) of een combinatie van verfijnde pasteltinten.


2. Laat kleur terugkomen in alle aspecten

Zorg ervoor dat jullie kleurenpalet consistent is in alle aspecten van jullie evenement. Gebruik kleur in jullie uitnodigingen met kleurrijke lettertypen, afbeeldingen of accenten die bij het thema passen. Houd het ontwerp verfijnd en elegant.


3. Kies een geschikte locatie

Zoek een locatie die jullie concept aanvult. Gebruik eventueel linnen op de receptie- en dinertafels en voeg een verscheidenheid aan kleurrijke bloemen toe. Wees voorzichtig om de ruimte niet te overweldigen; selecteer enkele cruciale plekken en focus hierop met de styling.


4. Integreer kleur in trouwkleding

Voeg kleur toe aan de trouwkleding terwijl je de formele uitstraling behoudt. Denk aan kleurrijke jurken voor bruidsmeisjes, kleurrijke dassen/strikken of pochetten voor bruidsjonkers. Het is cruciaal om een balans te vinden tussen kleurrijke accenten en traditionele formele kleding.


5. Creëer een elegante ceremonie

Benadruk de formele sfeer met zorgvuldig gekozen muziek. Live bands of klassieke ensembles voegen verfijning toe aan de ceremonie.


Een kleurrijke bruiloft hoeft zeker niet af te doen aan de formaliteit. Door nauw samen te werken met jullie leveranciers (en/of weddingplanner/styliste), kunnen jullie een elegante en formele sfeer creëren die tegelijkertijd barst van kleur en jullie unieke stijl weerspiegelt.


Veel liefs,


Stefanie


Graag een kennismakingsgesprek inplannen met ons voor 2024 of later? Dat kan zeker en vast! Kies een datum en tijdstip dat voor jullie past via de volgende link.


Wat bespreken we tijdens zo'n kennismakingsgesprek?

Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen, een goede match is nl. super belangrijk want we gaan nauw samenwerken met elkaar naar een van de mooiste momenten uit jullie leven.


Daarnaast is een kennismakingsgesprek er om vragen te stellen en inzicht krijgen in jullie verwachtingen. We bespreken jullie wensen en behoeften en bekijken welke formule het beste aansluit bij jullie verwachtingen. Op maat werken, kan zeker en vast!


Tenslotte bespreken we onze werkwijze zodat jullie een idee hebben hoe wij werken.

39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page