top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKato Van Gompel

Ik ga trouwen..... maar waar?

Het kiezen van de perfecte trouwlocatie is een van de eerste en belangrijkste beslissingen die je zult nemen bij het plannen van je bruiloft. Of je nu droomt van een romantische buitenbruiloft, een intieme ceremonie in de stad, of een sprookjesachtig kasteel, er zijn tal van prachtige locaties om uit te kiezen. Hier zijn zeven unieke plekken om "ja" te zeggen tegen de liefde van je leven:

Foto: Speaking Through Silence


1 Strandbruiloft

Een strandbruiloft kan zeer romantisch zijn, zeker bij zonsondergang. Je kan ervoor kiezen om gewoon op je blote voeten te lopen, wat voor een heel ontspannen sfeer kan zorgen. Ook je gasten kunnen met hun voeten in het zand genieten van een drankje tijdens de receptie of een lekker stukje vlees op de barbecue. Je zult merken dat zowel jullie als jullie gasten helemaal tot rust zullen komen tijdens een strandbruiloft.


2 Kasteel of landhuis

Een kasteel of landhuis als locatie voor jullie bruiloft kan de dag echt laten aanvoelen als een sprookje. Vaak hebben kastelen ook een mooi aangelegde tuin, opgeknapte historische kamers binnenin en een algemene charme. Dit biedt veel mogelijkheden voor het maken van trouwfoto's. Een kasteel is een onvergetelijke setting die jullie en je gasten kan betoveren.

Foto's: girlsofhonour.nl | swijnenburg.com | Matthew Oliver


3 Botanische tuin

Als je van de natuur houdt, is trouwen in een botanische tuin echt een goed idee. Jullie kunnen jullie geloften en jawoord uitspreken omringd door weelderige planten en bomen en rustieke vijvertjes. Het is de ideale locatie om in alle rust te genieten van jullie speciale dag.

Foto's: Le Grand Jardin | Jenny Woo | greenweddingshoes.com


4 Industriële ruimte

Voor koppels die houden van een ruwere, stedelijke stijl is een loft of industriële ruimte een uitstekende keuze. Met de hoge plafonds, bakstenen muren en industriële details biedt zo'n locatie een eigentijdse en speciale setting voor een onvergetelijke bruiloft.


5 Thuis in de achtertuin

Kiezen jullie liever voor een trouwfeest in intieme kring? Dan is een bruiloft in jullie eigen tuin misschien wel een leuk idee. Hebben jullie zelf niet zo'n grote tuin of zelfs geen tuin? Misschien is er wel iemand in jullie familie waarbij jullie te rade kunnen gaan.

Foto's: greenweddingshoes.com | @deirdes_design.inspiration | erinwilsonphotography.com


6 Tent

Een bruiloft in een tent biedt een unieke mix van buitenlucht en beschutting, waardoor je de vrijheid hebt om je eigen unieke bruiloftsfeer te creëren. In de tent kun je de perfecte setting creëren voor je bruiloft, omringd door de natuurlijke schoonheid van de buitenlucht. Van een intieme ceremonie tot een grootschalig feest, een tentbruiloft biedt de vrijheid en flexibiliteit om je droombruiloft werkelijkheid te laten worden, waar je ook maar wilt.


Ben je er nog niet over uit waar je graag wil trouwen? Wij als weddingplanner kunnen je daar zeker een handje bij helpen. Graag een kennismakingsgesprek inplannen met ons? Dat kan zeker en vast! Kies een datum en tijdstip dat voor jullie past via de volgende link.


Wat bespreken we tijdens zo'n kennismakingsgesprek?

Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen, een goede match is nl. super belangrijk want we gaan nauw samenwerken met elkaar naar een van de mooiste momenten uit jullie leven.


Daarnaast is een kennismakingsgesprek er om vragen te stellen en inzicht krijgen in jullie verwachtingen. We bespreken jullie wensen en behoeften en bekijken welke formule het beste aansluit bij jullie verwachtingen. Op maat werken, kan zeker en vast!


Tenslotte bespreken we onze werkwijze zodat jullie een idee hebben hoe wij werken.


Liefs Stefanie & Kato

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page