top of page
Zoeken
  • anais374

Tips voor huwelijksreizen

Jullie huwelijksreis is een van de meest romantische reizen die jullie ooit zullen maken. Het is de ideale gelegenheid om van elkaar te genieten na jullie trouwfeest, maar ook na het hele planningsproces. Wij hebben voor jullie enkele handige tips voor de ideale huwelijksreis.

Bestemmingskeuze

De bestemming die jullie kiezen, is een van de belangrijkste elementen voor een geslaagde huwelijksreis. Belangrijk hierbij is om rekening te houden met jullie interessegebied en het budget. Zijn jullie beide avonturiers dan is een bestemming met veel buitenactiviteiten ideaal voor jullie.


Een beetje verder in deze blog kunnen jullie enkele originele bestemmingen terugvinden.


Accommodatie

De keuze van accommodatie is heel belangrijk. Kies voor iets dat bij jullie past. Als jullie van luxe houden, is een vijfsterrenhotel de juiste keuze voor jullie. Wil je meer privacy, dan is een B&B of privé villa misschien meer geschikt.

Planning is the key

We weten dat jullie het al druk hebben met jullie huwelijk, maar een huwelijksreis vraagt ook om planning en research én vooral als jullie naar een verre bestemming willen reizen. Zoek naar activiteiten die jullie beiden leuk vinden en die passen binnen jullie budget. Jullie kunnen misschien ook al enkele restaurants of activiteiten vastleggen.


Geniet samen

Een huwelijksreis draait om jullie beiden. Maak tijd voor elkaar en geniet van elkaars gezelschap. Laat de drukte van het dagelijks leven achter jullie en neem de tijd om te ontspannen en te genieten van jullie moment samen.

Originele plekken om te ontdekken

Vietnam: Vietnam is een buitengewoon land en heeft een unieke cultuur om te ontdekken. Zowel voor het eten, de mooiste stranden of de prachtige natuur, Vietnam is de ideale bestemming.


Canada: De uitgestrektheid van Canada's natuurschoon, van bergen en gletsjers tot afgelegen meren en bossen, is wereldwijd bijna ongeëvenaard. Maar de aantrekkingskracht van Canada bestaat niet alleen uit de natuur. Canada heeft ook kosmopolitische steden die schoon, veilig, vriendelijk en multicultureel zijn.


Arizona, VS: Arizona heeft veel parken met prachtige meren. Neem een picknicklunch mee en geniet van een diner in een natuurlijke, schone omgeving. Arizona heeft daarnaast ook veel resorts en kuuroorden.

Florida, VS: Florida is een populaire vakantiebestemming voor miljoenen mensen per jaar. Toeristen verzamelen zich op de stranden van Florida, in strandsteden, themaparken, recreatiemogelijkheden enzo.


Schotland: Schotland heeft een van de meest opvallende landschappen van het Verenigd Koninkrijk. Het verandert voortdurend, van glooiende heuvels en grillige bergwanden tot witte zandstranden. Een ideale roadtrip!


Dubai: Prachtige, glimmende wolkenkrabbers, ultramoderne gebouwen en prachtige stranden en zandduinen; lekker eten; fantastische all-inclusive accommodatiemogelijkheden, winkelen in Dubai Mall en adrenaline gevulde ervaringen maken van Dubai een fantastische toeristische bestemming.


Chili: Chili heeft dramatische landschappen gecombineerd met de grimmigheid van de Atacama-woestijn, de droogste ter wereld. Daarnaast heeft het ook veel ijsvelden, valleien, bossen, vulkanen en ongerepte stranden.


Australië: Het grootste deel van Australië is nog ongerept en in zijn natuurlijke staat. Het is de perfecte plek om te zonnebaden op prachtige stranden, te duiken in het Great Barrier Reef of te genieten van de weidse natuur en te kamperen tussen de wilde dieren.


Costa Rica: Costa Rica heeft prachtige nationale parken, waar toeristen kunnen genieten van spannende activiteiten zoals raften op de rivier, kano varen, cave tubing of zip lining. Een echte dierenliefhebber? De ideale plek voor jullie dan, want je vindt hier zeeschildpaden, luiaards en zoveel meer.

Ijsland: Hier kan je van alles ontdekken, van vulkanen tot geisers, gletsjers en natuurlijke warmwaterbronnen, zwarte zandstranden en indrukwekkende lavavelden tot watervallen en sculpturale bergen.


Nieuw-Zeeland: Nieuw-Zeeland heeft een duizelingwekkende rijkdom aan adembenemende landschappen, vriendelijke en leuke mensen, veel te zien en te doen, verrukkelijk eten en lekkere wijn en een sfeer die nergens anders ter wereld te vinden is.


La Rioja, Spanje: Dit gebied van Spanje telt meer dan 500 wijnhuizen en is internationaal beroemd om de kwaliteit van zijn wijnen. Naast wijnproeven kan je hier ook paardrijden, ballonvaarten maken of gaan cruisen met een 4x4.

Botswana: Botswana is een van de beste plaatsen op aarde om je onder te dompelen in de natuur, wilde dieren en ongelooflijk mooie landschappen. Van de beroemde Kalahari-woestijn, droog en uitgestrekt tot de adembenemende rivieren, dit land biedt eindeloze mogelijkheden voor verkenning en avontuur.


Lapland: Lapland is de meest noordelijke regio van Finland en een actieve outdoorbestemming die bekend staat om zijn ongelooflijke lichtverschijnselen het hele jaar door. Het land heeft daarnaast ook nog eens een inheemse bevolking nl. de Sámi.


Zuid-Afrika: Het land is een van 's werelds beste 'Big 5' safari bestemmingen dankzij de uitstekende natuurgebieden en nationale parken zoals: Kruger National Park en zijn privé wildreservaten.

Tanzania: Tanzania is het visuele meesterwerk van Afrika. Het is een land van natuurlijke pracht, verbazingwekkende wilde dieren, verleidelijke stranden, charmante oude stadjes en archeologische vindplaatsen. Maar, ook het land met de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro.


Algarve, Portugal: In het zuiden van Portugal staat de Algarve bekend om zijn stranden met kliffen, heerlijke visgerechten en pittoreske dorpjes. Het is ook een opmerkelijk gemakkelijke regio, met een gastvrije sfeer voor elk soort reiziger.


Charleston, VS: Er zijn vele redenen om naar Charleston, South Carolina te komen. Charleston is een stad rijk aan geschiedenis, cultuur, uitstekende restaurants, gezinsvriendelijke attracties, watersporten en de ideale bestemming onder de zon.

Noorwegen: Er zijn veel redenen om Noorwegen te bezoeken. Bergen, fjorden, noorderlicht walvissen spotten en nog veel meer. Als jullie Noorwegen bezoeken, garanderen wij u een unieke ervaring.


Argentinië: Het verkennen van het Andesgebergte en het Parque Nacional Los Glaciares is een hoogtepunt van elk avontuur in Argentinië. De Iguazu watervallen, is een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden ter wereld.


Groenland: Bezoekers komen naar Groenland voor het wandelen, skiën, de gletsjers, de bergen, de wilde dieren en de kustdorpen. Ideaal als je wil ontsnappen aan het drukke leven.


Hulp nodig?

Wist je trouwens dat wij ervaring hebben in de reissector? Hebben jullie hulp nodig bij het uitstippelen van jullie reis of bij bepaalde onderdelen, dan kunnen wij jullie misschien wel verder helpen. Plan gerust een kennismakingsgesprek in om samen wat zaken te overlopen en te bespreken.


Ziezo, met deze tips kunnen jullie een zorgeloze huwelijksreis beleven! Geniet ervan!


Veel liefs

Stefanie & Anaïs


Graag een kennismakingsgesprek in plannen met ons? Dat kan zeker en vast! Kies een datum en tijdstip dat voor jullie past via de volgende link.




66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page