top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWondrous Weddings & Event

Wedding Ideas voor zomer 2023

Het zomerseizoen is altijd een populaire tijd voor trouwfeesten. Met langere dagen, vakanties in volle gang en een vleugje romantiek in de lucht. Zijn jullie nog volop bezig met de laatste details? Wij hebben voor jullie enkele inspirerende ideeën die jullie kunnen overwegen. Ontdek hoe jullie een zomerbruiloft kunnen creëren die zowel trendy als betoverend is.

Fotograaf: Annelies Boeykens


Felle kleuren

Weg met de traditionele witte en zachte pasteltinten! Dit jaar is het tijd voor gedurfde, levendige kleuren. Denk aan mandarijn, levendig roze en zelfs de Pantone 2023 Kleur van het Jaar - Viva Magenta. Gebruik deze kleuren op creatieve manieren, zoals in bloemendecoraties en/of textiel, om een levendige en stijlvolle impact te creëren.


Champagnetorens

Niets is feestelijker dan het heffen van het glas op het pasgetrouwde stel. Een champagnetoren is niet alleen trendy, maar ook een prachtig statement op jullie bruiloft. Met een vaste hand en zorgvuldige stapeling van de glazen kunnen jullie een spectaculaire champagnetoren creëren. Het zal zeker een blije menigte verzamelen en een onvergetelijke indruk achterlaten.


PS: Ook wij hebben dit jaar een trouw met een champagnetoren. De trend wordt dus zeker toegepast.


Meerdaagse evenementen

Waarom jullie beperken tot slechts één dag? Organiseer een heel weekend vol leuke activiteiten. Een meerdaagse ervaring zorgt voor een blijvende impact en een gevoel van verbondenheid. Ga bijvoorbeeld met jullie gasten (of deel van jullie gasten) de dag erna brunchen of naar het strand.De zomerse wedding ideas van dit jaar hebben één overkoepelend thema: "meer is meer". Durf gedurfde kleuren te gebruiken, voeg een sprankje glamour toe met een champagnetoren en overweeg een meerdaagse viering. Het is tijd om jullie bruiloft naar een hoger niveau te tillen met creatieve en trendy elementen. Geniet van het planningproces en van jullie trouw!Veel liefs, Stefanie

Graag een kennismakingsgesprek inplannen met ons voor 2024 of later? Dat kan zeker en vast! Kies een datum en tijdstip dat voor jullie past via de volgende link.


88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page