top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKato Van Gompel

Wedding Styled Shoot - Alta Ripa II | 19 april 2024

Op 19 april 2024 organiseerden we met Wondrous Weddings & Events onze tweede Wedding Styled Shoot van dit jaar. Hiervoor mochten we langsgaan bij het prachtige Alta Ripa II in Oud-Turnhout. Een fotograaf, MUAH, bloemist, grafisch ontwerper, juwelier en koppel vergezelden ons richting de Kempen en dat leverde weer fantastische beelden op.


De locatie

De shoot ging door bij Alta Ripa II in Oud-Turnhout. Het is een prachtige kasteelhoeve met zalen die perfect zijn voor bedrijfsfeesten, meetings, congressen, teambuildings, productpresentaties, beurzen, maar ook huwelijksfeesten, verjaardagen, recepties en babyborrels. Het was dus ook het perfecte decor voor onze shoot.

Foto: Studio Claudia Dora


De bloemen

Nina van Celie's Blues Florals stond klaar met haar bloemen om het welkomstbord, de ceremonieboog en de tafels te voorzien van prachtige bloemstukjes. Daarnaast zorgde ze ook voor het bruidsboeket. Samen met haar nicht Femke heeft ze Celie's Blues Florals uit de grond gestampt en zorgen ze sinds oktober 2022 voor de bloemen op events en bruiloften.

Foto: Studio Claudia Dora


De juwelen

De juweeltjes kregen we mee van Cami Caubergh. Zelf kon ze niet aanwezig zijn op de shoot zelf, maar haar juweeltjes hebben wel een plaatsje in de spotlights gekregen. In 2013 behaalde Cami haar masterdiploma in 'Jewellery Design & Goldsmitting'. Haar juwelen maakt ze met de hand in haar atelier in Antwerpen. De natuur is haar dagelijkse inspiratiebron en dat vertaalt ze in juwelen.

Foto: Studio Claudia Dora


Haar en make-up

Om de bruid helemaal te laten schitteren, deden we beroep op Inge Gryseels, een MUAH (make-up en haar artist). Zij heeft al van jongs af aan een passie voor make-up en styling. Na haar make-upopleiding maakte ze hier dan ook haar beroep van. Ze zorgde ervoor dat het haar en de make-up voor de shoot helemaal in orde waren!

Foto: Studio Claudia Dora


Het grafische ontwerp

Voor het grafische ontwerp konden we rekenen op Atelier Daisy. Zij werd helemaal verliefd op het sierlijke schrift op trouwuitnodigingen en rolde zo in de kalligrafie. Nu heeft ze een kleine onderneming waarmee ze koppels hun ideeën omzet in werkelijkheid. Daisy bracht menu's, uitnodigingen, vowboekjes, naamkaartjes, tafelnummers en een welkomstbord mee.

Foto: Studio Claudia Dora


De styling en huurmaterialen

Wij organiseerden met Wondrous Weddings & Events de shoot. We contacteerden de locatie en de leveranciers en brachten iedereen samen om tot deze resultaten te komen. Daarnaast zorgden wij met Wondrous Event Design ook voor de materialen zoals de ceremonieboog en het ceremoniebankje, de tafeldecoratie en het frame voor het welkomstbord.

Foto: Studio Claudia Dora


Het koppel

Lauren en Kenny, die voor hun trouwfeest ook beroep deden op Wondrous Weddings & Events, wilden met veel plezier hun trouwkledij nog eens uit de kast halen en ermee voor de lens staan. Dit voelde voor hen ook speciaal aan om hun speciale dag een beetje te herbeleven.

Foto: Studio Claudia Dora


De fotograaf

Als 6-jarige nam Claudia haar eerste foto met een analoga Minolta. Sindsdien zie je ze niet meer zonder een camera. Gelukkig had ze haar camera ook mee naar Oud-Turnhout. Daarmee maakte ze al deze prachtige beelden. Met haar onderneming Studio Claudia Dora is ze gespecialiseerd in documentaire foto's en portretfotografie.


Wij hebben weer enorm genoten van deze shoot en de resultaten zijn geweldig. We willen dan ook graag alle leveranciers bedanken voor de fijne samenwerking.


Veel liefs,

Stefanie & Kato


Graag een kennismakingsgesprek inplannen met ons? Dat kan zeker en vast! Kies een datum en tijdstip dat voor jullie past via de volgende link.


Wat bespreken we tijdens zo'n kennismakingsgesprek?

Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen, een goede match is nl. super belangrijk want we gaan nauw samenwerken met elkaar naar een van de mooiste momenten uit jullie leven.


Daarnaast is een kennismakingsgesprek er om vragen te stellen en inzicht krijgen in jullie verwachtingen. We bespreken jullie wensen en behoeften en bekijken welke formule het beste aansluit bij jullie verwachtingen. Op maat werken, kan zeker en vast!


Tenslotte bespreken we onze werkwijze zodat jullie een idee hebben hoe wij werken.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page