top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKato Van Gompel

Wedding Styled Shoot - D.riem | 3 maart 2024

Op 3 maart 2024 organiseerden wij met Wondrous Weddings & Events een Wedding Styled Shoot. Hierbij kwamen verschillende leveranciers, een fotograaf en een videograaf samen om prachtige beelden te maken. De shoot vond plaats bij d.riem in Heist-op-den-Berg, één van de locaties van Huis Van Dijck.

Foto: Lovetales by Elvire


Hoe gaat dat dan juist in zijn werk, zo'n Wedding Styled Shoot?

Wel, we starten met het zoeken naar verschillende leveranciers die bereid zijn om één of meerdere van hun producten/diensten in de kijker te zetten. Verder is het een leuke manier om eens samen te werken met bepaalde leveranciers. Zowel wij als de leveranciers krijgen de kans om onze dienst of ons product te laten zien. De beelden die gemaakt worden kunnen later gebruikt worden als content voor alle platformen van alle leveranciers.


De locatie

Als locatie voor de shoot hebben we gekozen voor d.riem in Heist-op-den-Berg. Deze locatie is één van de drie locaties van Huis Van Dijck. Zij hebben naast d.riem ook nog Salons Van Dijck in Mechelen en het Afrikapaleis in Tervuren.

Foto: Lovetales by Elvire


De bloemen

Flore's Forest Flowers uit Mortsel verzorgde de bloemen voor de shoot. Op voorhand krijgen alle leveranciers het moodboard voor de shoot doorgestuurd en op basis daarvan werkte Flore enkele bloemstukken naar keuze uit. Ze zorgde voor de aankleding van de ceremonieboog, een grondstuk bij het welkomstbord, een bruidsboeket en de bloemen voor op de tafel.

Foto: Lovetales by Elvire


De juwelen

Juwelen zijn essentieel om te trouwen, want de trouwring is de symbolische verbintenis van het koppel. Juwelier Van den Bergh uit Herselt zorgde voor de ringen, oorbellen en een ketting voor de bruid en een mooie horloge voor de bruidegom.

Foto: Lovetales by Elvire


De bruidsjurk

De bruidsjurk werd aangeleverd door Lesage Bridal, vroeger gekend als De Rode Schaar, in Mechelen. Zij verkopen al 3 generaties lang op maat gemaakte bruidsjurken. Voor de shoot mocht ons koppel 2 jurken uitkiezen, waarmee we prachtige beelden konden maken.

Foto: Lovetales by Elvire


Het trouwpak

Hiervoor mochten we langsgaan bij Youniek in Turnhout. Zij hebben daar 3 vestigingen, He By Youniek, Youniek Bruidsmode en Party By Youniek. Bij He By Youniek vonden we een kostuum dat perfect binnen ons kleurenpalet paste en we dus meteen meenamen. Ze nemen de tijd om hun klanten te helpen en maken de bruidskleding helemaal op maat.

Foto: Lovetales by Elvire


De make-up

Om er piekfijn uit te zien op hun speciale dag, kiezen bruiden meer en meer voor een make-up en hair artist/stylist (MUAH). Deze verzorgen je make-up en haren, zodat jij daar niet mee bezig hoeft te zijn op de dag waar je eigenlijk enkel moet genieten. Wij mochten voor deze shoot samenwerken met MULA (Make-up Laura). Zij liet de bruid helemaal schitteren op beeld.

Foto: Lovetales by Elvire


De bruidstaart

Pinch Of Salt zorgde voor een bruidstaart die er enorm lekker uitzag en die ook nog eens perfect bij het kleurenpalet paste. Marlies, die de passie voor bakken overkreeg van haar grootmoeders, wil in alles wat ze doet zorgen voor 'the final touch', dat 'snuifje zout' dat het verschil maakt.

Foto: Lovetales by Elvire


Het grafische ontwerp

Rosalien Helsen zorgde voor prachtige naamkaartjes, menukaartjes en een welkomstbord. Rosalien is een grafisch ontwerper, motion designer en illustrator.

Foto: Lovetales by Elvire


Het koppel

Natuurlijk hadden we ook een koppel nodig, die de ringen, de jurk en het pak aan wilden doen en voor de lens wilden staan. Gelukkig zagen Birthe en Jonas dit helemaal zitten. Ze zijn nog niet verloofd of getrouwd, maar de kriebels zijn er al, en misschien was dit wel het ideale voorproefje.

Foto: Lovetales by Elvire


Wondrous Weddings & Events + Wondrous Event Design

Wij zorgden voor de aankleding en de materialen zoals een ceremonieboog, ceremoniebankje, een schildersezel voor het welkomstbord en 2 tafelstylings. Daarnaast stonden we ook klaar om de shoot in goede banen te leiden en vragen te beantwoorden van het koppel of de leveranciers.

Foto: Lovetales by Elvire


De videograaf

Hoewel een fotograaf al prachtige beelden kan vastleggen, kiezen koppels er vaak ook voor om een videograaf te contacteren voor hun feest of bruiloft. Een videograaf kan bijvoorbeeld ook geluid vastleggen en daarnaast ook spelen met filmtechnieken zoals slow-motion of time-lapse. Naast Elvire kon je tijdens de shoot dus ook Ellen De Raad zien staan. Zij is een goedlachse videograaf die de hele shoot kan samenvatten in één krachtige video.

Foto: Lovetales by Elvire


De fotograaf

Elvire van Lovetales by Elvire stond klaar met haar fototoestel om al die producten en diensten vast te leggen op beeld. In 2012 ging Elvire voor het eerst aan de slag als trouwfotografe. De fotomicrobe had ze echter al veel vroeger te pakken.


Wij vonden het een fantastische dag en zijn enorm blij met de resultaten. Bedankt aan alle leveranciers voor de fijne samenwerking en wie weet, tot binnenkort!


Veel liefs,

Stefanie & Kato


Graag een kennismakingsgesprek inplannen met ons? Dat kan zeker en vast! Kies een datum en tijdstip dat voor jullie past via de volgende link.


Wat bespreken we tijdens zo'n kennismakingsgesprek?

Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen, een goede match is nl. super belangrijk want we gaan nauw samenwerken met elkaar naar een van de mooiste momenten uit jullie leven.


Daarnaast is een kennismakingsgesprek er om vragen te stellen en inzicht krijgen in jullie verwachtingen. We bespreken jullie wensen en behoeften en bekijken welke formule het beste aansluit bij jullie verwachtingen. Op maat werken, kan zeker en vast!


Tenslotte bespreken we onze werkwijze zodat jullie een idee hebben hoe wij werken.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page