top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWondrous Weddings & Event

Zomertrends 2021-bruiloften

Alles draait deze zomer om terug wat meer bij elkaar te zijn (in de mate dat het kan en volgens de maatregelen) om samen plezier te maken en feest te vieren. Wij hebben voor jullie enkele zomertrends voor 2021-bruiloften op een rijtje gezet. En, welke is jullie favoriet?

Fotograaf: Pictured by Kelsey


Bruiloften in de tuin

Tuinbruiloften zijn de zomertrend van 2021! Veel meer mensen organiseren het trouwfeest en/of ceremonie in de tuin. De natuurlijke elementen zijn volledig terug te vinden denk maar aan het gebruik van weelderige bloemen.


Heldere, gedurfde kleurenpaletten.

2021 draait om kleur! In de zomertrends zal je kleur zien in het linnengoed, kaarsen, bloemen,... . En niet te vergeten de kleding - zowel voor het bruidspaar als voor hun gasten. Zelfs bruidegoms doen mee met de actie, met kleurrijke pakken en smokings.


Vooraf gemixte cocktails/mocktails.

Een buitenbar is momenteel veiliger dan een binnenbar. Maar een andere manier om de drukte te verminderen zijn vooraf gemixte cocktails/mocktails. Maak voor een signature cocktail en mocktails. Kies een persoonlijke naam voor jullie cocktail of mocktail!


Live muziek.

Live muziek zorgt voor een andere vibe en het zorgt ervoor dat het gemis van festivals en concerten wat verminderd. Daarnaast zorgt het voor een echte zomerse vibe. Met een live optreden van een band kunnen jullie je gasten ook vermaken zonder een overvolle dansvloer te hebben.


Nemen jullie een van deze zomertrend uit 2021 op in jullie (trouw)feest?


Lots of love

Stefanie van Wondrous Weddings & Events
11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page