top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWondrous Weddings & Event

7 suggesties om jouw originele huwelijksdatum toch nog te vieren ook al is deze verzet

Bijgewerkt op: 17 mei 2020

Jullie huwelijksdatum is een datum waar jullie zo lang naar uitkijken en naar toeleven, en plots gebeurt er iets dat je niet zag aankomen... en moet je de trouw uitstellen. Eerst en vooral, als jullie je in deze situatie bevinden wil ik mijn oprechte medeleven uiten. Ik leef met jullie mee! 


Het is een grote teleurstelling en het is volkomen te verstaan dat jullie hier echt verdriet om hebben, maar vergeet niet dat niet alles verloren is gegaan. Jullie liefde voor elkaar blijft nog altijd hetzelfde ook al moet de datum verplaatst worden. 


Hoe kan je er nu voor zorgen dat je toch nog iets speciaal kan vieren met je geliefde?  Want het blijft nog steeds een dag die het waard is om te vieren! En er zijn heel wat leuke manieren om dit te doen. 


Ik heb voor jullie 7 manieren uitgedokterd om deze dag toch nog te kunnen vieren!

Liefdesbrieven

Je gaat het misschien heel cliché vinden, maar niets is zo romantisch dan een goede ouderwetse liefdesbrief. Schrijf een brief naar elkaar over hoe je je voelt, hoe opgewonden je nog steeds bent om te trouwen en hoezeer je de steun van je partner op prijs stelt tijdens deze bijzondere tijden. Wissel je brieven op de dag zelf uit of verzegel ze, als je dat wilt, en geef ze aan elkaar de ochtend van je eigenlijke bruiloft. Het is een geweldige manier om de twee data met elkaar te verbinden als jullie bruiloft wordt uitgesteld.

Videocall met vrienden en familie

Gaat de trouw niet door? Hou dan een videocall met je vrienden en familie die normaal gezien vandaag met jullie zouden vieren. Drink samen een glaasje cava op de oorspronkelijke data en vertel leuke herinneringen en gekke verhalen over jullie relatie. Of speel een spelletje samen waarbij de gasten de vragen stellen en jullie moeten raden op wie deze vraag het meeste betrekking heeft. 😉


Cocktail time

Waren jullie van plan om een eigen drankje of cocktail te maken voor de trouw? Haal de ingrediënten in huis en stel deze zelf samen en klink samen op jullie liefde. 

Dancing

Hadden jullie een openingsdans voorzien op jullie trouw? Kleed jullie mooi aan, zet een muziekje op en dans samen in jullie living. Vergeet even alles en maak er toch nog een leuke dansavond van.

Romantische film


Een goede romantische filmmarathon, wat denk je daarvan? Selecteer enkele goede romantische films die misschien wel wedding gerelateerd zijn, en hou samen met je partner een marathon. 

Bring the restaurant to your home

Ga samen lekker gezellig kokerellen. Stel een menu samen dat jullie ‘s avonds samen opeten. Maak er een restaurant moment van, maar dan bij jullie thuis. Kleed je mooi aan en trek die mooie schoenen aan en doe alsof je ergens anders bent.  

Geloften

Lees elkaar de geloften voor. Het is normaal gezien een traditie om te wachten tot je officiële trouwdag, maar in zo’n uitzonderlijke situatie mogen tradities wel eens gebroken worden. Maak er je eigen mini-ceremonie van. 


Het voornaamste is dat je moet onthouden dat je niet alleen bent in deze tijden en je er ook niet alleen voor staat. Je grote dag komt eraan, maar heeft gewoon een beetje een vertraging opgelopen. Van zodra dat jullie dag er is zullen de vonken er afspringen. 😊


Lot’s of love,

Wondrous Weddings & Events

105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page